Ook zo'n zin in een workshop? Een creatieve, inspirerende en vooral gezellige workshop met je vrienden, familie of collega's (vanaf 10 tot 20 personen). Deelnemers kunnen per groep een keuze maken uit één van de vele arrangementen of een speciaal arrangement laten samenstellen. Creativiteit is géén vereiste, bloemschikken is een leuke activiteit en geschikt voor jong en oud, iedereen gaat met een prachtig werkstuk naar huis, succes verzekerd! Voor meer informatie of een afspraak kun je contact opnemen zodat specifieke wensen besproken kunnen worden.

 

Uiteraard maken wij gebruik van natuurlijke materialen en veiling verse bloemen. Workshops zijn mogelijk in o.a. een gezellige privé omgeving of op locatie, bijvoorbeeld thuis, bedrijf, kantine, restaurant, instelling of verenigingsgebouw. Dit kan plaatsvinden op een doordeweekse dag in de ochtend, middag of avond, maar ook in het weekend.

 

Voor kleinere groepen of een individuele creatieveling hebben wij eveneens volop mogelijkheden. Voor de komende periode zijn er weer een aantal creatieve workshops ingepland met een open inschrijving, geschikt voor beginnende en gevorderde deelnemers. Hou de agenda in de gaten.

herfst bloemstuk carpentier bloemen workshop 2020Gezellig samen een mooi bloemstuk voor op tafel maken, voor thuis of om weg te geven. We gaan diverse avonden met een groep een mooi bloemstuk voor de herfst maken. De avond is inclusief ondergrond en materiaal.  Op de foto het werkstuk van vorig jaar natuurlijk maken we dit jaar weer een mooi bloemstuk maar hoe die er precies uit gaat zien is nog een verrassing.  De kosten voor de herfstworkshop zijn € 38.- p.p. inclusief hapje en een drankje.

kerst-worksopDe kerstworkshop is altijd één van de hoogtepunten van het jaar. Iedereen wil met Kerst iets gezelligs in huis. Onder het genot van een hapje en drankje een gezellig avondje uit met een mooi resultaat voor thuis op tafel. We maken ieder jaar een ander werkstuk de foto’s zijn van vorige jaren. Hou de site in de gaten voor nieuwe data en werkstukken. De kosten variëren tussen de € 35,- en € 45,- p.p.

 

voorjaarsworkshop-2015Heerlijk, het is weer voorjaar. De tijd van bolbloemen, bloeiend hout en zachte tinten. Ieder jaar proberen we een ander werkstuk te verzinnen zodat u steeds iets verrassends op tafel heeft. Op de foto ziet u het werkstuk van vorig jaar. Zin om gezellig een avondje uit te zijn en ook nog iets gezelligs mee naar huis nemen, geef u dan op voor de voorjaarsworkshop. De kosten zijn variërend tussen de € 35,- en € 45,- p.p. dit is inclusief materiaal en ondergrond en natuurlijk een hapje en drankje.

pasen bloemstuk carpentier bloemen workshopBij de paasworkshop maken we een fris gezellig tafelstuk, wat u leuk neer kunt zetten in uw huis. Pasen staat voor voorjaar, bolbloemen en frisse kleuren. De basis van het bloemstuk kunt u langere tijd gebruiken zodat u steeds maar enkele bloemen hoeft te vervangen. Vind u het leuk om met een aantal vriendinnen/ collega’s te komen workshoppen geef u dan snel op via het contactformulier. De kosten voor de paasworkshop zijn variërend tussen de € 35,- en € 45,- p.p. Zelf geen tijd om te komen of iemand een paasstuk cadeau geven bestel een workshopstuk extra!

workshop-zomer-bloemenmandWe geven een zomerworkshop aan het begin van de zomer eind mei of begin juni. Meestal maken we een arrangement wat je binnen of buiten kan gebruiken. De materialen worden met zorg uitgekozen zodat u er meerdere weken van kunt genieten. Op de foto een bloemenmand die we vorig jaar gemaakt hebben. De mand kunt u weer opnieuw vullen met planten van het seizoen. De kosten zijn variërend tussen de € 35,- en € 45,- p.p. dit is inclusief materiaal en ondergrond en natuurlijk een hapje en drankje.

bloemschikken in vaas boeketAltijd al zelf een mooi boeket in een vaas kunnen schikken ? Leer nu stap voor stap hoe dat gaat. Tevens behandelen we de verzorging van bloemen en hoe we de houdbaarheid kunnen verlengen. We maken een luchtig boeket met veel verschillende bloemen. De prijs van de workshop is vanaf 30 euro dit is incl. vaas.

workshop-kinderpartijtjeDe kinderworkshop is zeer geschikt voor een partijtje. Gezellig met elkaar iets moois maken en tussendoor een rondje bingo spelen. Natuurlijk is er ook een hapje en drankje. De kinderworkshop is geschikt voor max. 6 kindjes zodat iedereen met een mooi werkstuk naar huis gaat. Is dit precies wat u zoekt neem dan contact op via het contactformulier. De kosten zijn € 20,- per kind en kunnen variëren afhankelijk van uw wensen.

 

Agenda

Paasworkshop

Di. 12 April 2022

Wo. 13 April 2022

Do. 14 April 2022

Aanmelden workshop

 

vind-ons-op-facebook

 

 

 

yvonne de carpentier bloemen bezorgen gaat met de bakfiets