Idee of wens

Heeft U misschien al een idee die u op de trouwdag in het bruidsboeket terug wilt zien? Door jaren ervaring kunnen we uw wensen uitstekend vertalen naar een bruidsboeket naar uw wensen.
Heeft u nog geen wensen of ideeen voor uw bruidsboeket dan kunt u de voorbeelden bekijken.

Met onze ervaring, verse bloemen, service en een concurerende prijs bent u gegarandeerd van een prachtig handgemaakt bruidsboeket voor op een van de mooiste dagen van uw leven.

 

Corsages

Naast de bruid met een bruidsboeket is het volgens de bruidsetiquette dat er een corsage gedragen kan worden door de bruidegom, ouders van bruid en bruidegom, bruidsjonkers en de getuigen. 

Bruidegomscorsage

De corsage voor de bruidegom is groter dan de corsage voor gasten. Bij de bruidegomscorsage is het gebruikelijk dat er gebruik gemaakt word van de bloemen die in het bruidsboeket zitten. Zo onstaat er een mooi geheel tussen corsage en bruidsboeket.

Corsage dragen

Voor de heren is het de bedoeling om de corsage hoog op de linker rever van het colbert te dragen met het steeltje omlaag.
Voor de dames wordt de corsage ook links gedragen maar dan ondersteboven, met het steeltje omhoog. De corsages kunnen worden meestal bevestigd met een speldje maar het is ook mogelijk met een magneetje.

Bruidsboeket gooien

Ook al is het gooien van een bruidsboeket niet echt een nederlandse gewoonte, toch hoor je het steeds vaker dat het op bruiloften gebeurd. Vind je het leuk om een bruidsboeket te gooien maar wil je niet je eigen boeket gooien, laat dan een wat goedkoper en kleiner boeket maken dat de bruid over haar rechterschouder naar achteren gooit, naar alle vrijgezelle dames.

Bezorggebied

Yvonne de Carpentier Bloemen