Yvonne de Carpentier is gespecialiseerd in het maken van zakelijke boeketten. Voor secretaressedag, uw medewerkers en/of relaties is het altijd  een mooie manier om iemand te feliciteren of te bedanken met een mooi boeket.

Voor een frisse, fleurige of zakelijke uitstraling.Iedere week een vers boeket op uw werkplek, afwisselend met bloemen van het seizoen.

Zo’n abonnement is niet alleen een uitkomst voor grote ondernemingen. Ook het midden- en kleinbedrijf ervaart de meerwaarde van een bloemenabonnement.

Wij stemmen de boeketten en bloemstukken af op de seizoenen, zodat u steeds een actueel visitekaartje heeft staan. Iedere week op een vaste dag wisselen wij de bloemen om voor een nieuw boeket. De bloemen worden compleet met vaas geleverd, inclusief water en snijbloemenvoeding. Bovendien geven wij u 5 dagen versheidsgarantie op het bloemenarrangement.

 

Bestel opties

Neem even contact op om een persoonlijk boeket te bestellen.

Boeket bestellen

 

Bezorgen en kosten

De zakelijke boeketten kunnen in de regio worden bezorgt. Wij leveren boeketten vanaf € 15.00 per stuk. Een gemiddelde prijs voor een mooi boeket is € 25.00

 

Secretaressedag

Bloemen zijn het meest gegeven cadeau op secretaressedag. Dat wil zeggen: als uw baas secretaressedag niet vergeet. Bijna de helft van de bazen blijkt secretaressedag namelijk te vergeten*. Zet de datum dus elk jaar tijdig in zijn / haar agenda! En vergeet uw baas secretaressedag alsnog? Regel dan zelf dat u een boeket bloemen…in vaas, met een doosje Fleurop chocolade of een fles wijn erbij… krijgt. U bent niet de enige secretaresse die zelf zijn / haar secretaressedag bloemencadeau regelt; dat doet 24%* van de secretaressen!

 

Het idee achter secretaressedag?

Waarom is er een secretaressedag? tegenwoordig is de dag er om stil te staan bij de toegevoegde waarden van secretaressen aan organisaties. Secretaressedag is voor bazen dan ook dé kans om hun assistent met bijvoorbeeld een boeket bloemen in het zonnetje te zetten.

 

Secretaressedag hoe het begon

Hoe is secretaressedag ontstaan? Secretaressedag is in 1952 Amerika ontstaan onder de naam Secretary’s Day. Het werd in het leven geroepen door de president van de National Secretaries Association (Mary Barret) en de president van een dictafoonleverancier, genaamd C. King Woordbridge. Zij huurden reclamebureau Young & Rubicam in om een campagne op te zetten. Er was in 1952 namelijk een tekort aan mensen in de administratieve sector.

Secretaressedag begon in Amerika zelfs als secretaresseweek: de National Secretaries Week. Secretaressedag was een onderdeel van deze secretaresseweek. 4 juni 1952, een woensdag, was de eerste officiële secretaressedag. In Amerika wordt secretaressedag nog altijd op woensdag gehouden en wel in de laatste volle week van april. Het heet inmiddels Administrative Professionals Day.

 

Boeket bestellen?